Home Novosti


 

Održani 5. sportski susreti tvrtke profine Croatia i partnera profineCup 2014

 

U već gotovo 'domaćem' ozračju hotela Dijamant u Plavoj Laguni kod Poreča, od 14. - 16. veljače 2014. godine održani su jubilarni, 5. sportski susreti tvrtke profine Croatia i partnera - proizvođača PVC stolarije sustava KBE, Kömmerling i Trocal, te dobavljača i gostiju iz Hrvatske i inozemstva. 

 


Okosnicu uobičajeno bogatog programa i ove godine činio je malonogometni turnir. Nakon dva kruga kvalifikacija i četvrtzavršnice, zadnjeg dana natjecanja održane su utakmice za 3., 2. i 1. mjesto. Pobjednik turnira je Fakin iz Sinja, drugo mjesto osvojila je ekipa profine Austrija, dok su treći Alpro Šardi iz Selnice. Svi oni su osvojili priznanja, pehare i vrijedne nagrade naših partnera - sponzora, tvrtki Elumatec i Juraj Vinski. Osim ekipnih pobjednika, proglašeni su i najbolji igrač, strijelac i golman, kao i priznanje za pokazani fair-play.

 

 

Ovakve prigode su se, uz sportsko druženje, uvijek do sada pokazale iznimno korisne i u poslovnom smislu. Tako je i ovaj put održan seminar na kojem su Aleksandar Terer, direktor profine Croatia i Damir Avdić, tehnički savjetnik, upoznali prisutne s trenutnim stanjem u graditeljstvu i branši, s posebnim osvrtom na promjene uvjetovane pristupanjem Hrvatske Europskoj uniji, te su predstavljeni i novi proizvodi iz profine Grupe, u prvom redu inovativni sustav 76 koji se na hrvatskom tržištu treba pojaviti u travnju ove godine, istovremeno za sve tri marke: KBE 76, Kömmerling 76 i Trocal 76.

 

 

Naši dugogodišnji suradnici na ovakvim turnirima, Hrvatski pikado savez, priredio je natjecanje u pikadu koje je privuklo veliki broj ekipa i pojedinaca, a održan je i turnir u briškuli. Dakako, sve je popraćeno zabavnim dijelom susreta, glazbenim večerima i revijalnim programima iznenađenja. O svemu tome, i još mnogo više, možete pogledati u obimnom foto albumu ako kliknete OVDJE.

 

 


© KBE Hrvatska 2009 - 2018