Home Extensions

PDF Ispis E-mail

KBE 88

 

Bez kompromisa. 

 

- Premium sustav prozora i vrata s ugradbenom dubinom 88 mm.
- Visokoizolacijska 7-komorna konstrukcija s centralnom brtvom.
- Elegantan, suvremen dizajn pogodan za trostruko ili funkcionalno ostakljenje do 56 mm širine.

 

Često male stvari čine veliku razliku. Tako je i kod U-vrijednosti prozora: manje je bolje. To se odnosi i na brojeve iza decimalnog zareza; čak i ako se radi o jednoj desetinki ili stotinki u praksi to znači značajne uštede energije i troškova grijanja.

 

 

 

Posebna prednost jedinstvenog konstruktivnog dizajna sustava KBE 88 je što se to ostvaruje i s maksimalnim veličinama krila i velikim prozorima, što znači s čeličnim ojačanjima u okviru i krilu. KBE 88 uvijek daje vrhunske vrijednosti toplinske izolacije.

 

KBE 88 ispunjava zahtjeve pasivne gradnje već u standardnoj izvedbi i tako nam svima pruža mogućnost da na jednostavan način damo svoj doprinos smanjenju emisija CO2. Štoviše, moguće je postići i veće vrijednosti toplinske izolacije, primjerice s proEnergyTec varijantom sustava. Tako KBE 88 čini čak i nul-energetske i energy plus kuće ekonomski isplativom realnošću.

 

Neiscrpan dizajnerski potencijal

 

Za arhitekturu budućnosti možemo sa sigurnošću reći da će biti prilagodljiva. Sustav  KBE 88 pruža vam ostvarenje vaših prozora iz snova. Spoj estetike i neodoljive privlačnosti vrhunskog materijala - naš novi sustav prozora omogućuje vam isticanje posebnog karaktera, kako kod adaptacije starih zgrada tako i u novogradnji. Bilo da se radi o bijelim ili profilima u boji, uronite u svijet pun fascinantnih površina.

 

 

 

Možete birati u cijelom rasponu od površinske strukture drveta, obične ili metalik boje izvana i neutralno bijele unutra do folija u svim varijantama s obje strane.

 

Najbolje iz dva svijeta

 

Oni koji preferiraju estetiku aluminija, ali se ne žele odreći vrhunske toplinske i zvučne izolacije PVC materijala sada dolaze na svoje: KBE 88 donosi prednosti oba materijala zajedno. S AluClip, AluClip Pro i AddOn profilima imate na raspolaganju kombinacije materijala orijentirane na graditeljstvo budućnosti.

 

 

 

Sustav ulaznih vrata KBE 88 odlikuje se bogatstvom tehnoloških inovacija. One su garancija visokog stupnja sigurnosti, vrhunske toplinske izolacije, savršenog brtvljenja i statičke stabilnosti. Odlukom za KBE 88 ulazna vrata uvijek ćete napraviti pravi izbor.

 

Osnovne karakteristike sustava KBE 88:

 

Pogodno za pasivne kuće prema IFT smjernicama WA-15/2.

Odlična vrijednosti toplinske izolacije:
Uf-vrijednost = 0,95 W / (m2K) već u standardnoj izvedbi s ojačanjima.
Vrijednost Uw do 0,72 W / (m2K).

Širok spektar ostakljenja do 56 mm debljine za korištenje trostrukog ili posebnog funkcionalnog stakla.

Veliki izbor boja, dekora drveta ili klasična bijela izvedba.

 

Više o sustavu prozora i vrata KBE 88 pogledajte u našem katalogu.

 

Download kataloga: KBE 88 (pdf) 

 

 

KBE 76


Otkrijte nove potencijale.


KBE 76 je najsuvremeniji sustav profila za prozore i vrata koji u sebi beskompromisno ujedinjuje vrhunsku kvalitetu, izvanserijska statička svojstva, visoku energetsku učinkovitost i uštede na troškovima za grijanje, izvrsnu zvučna izolaciju i pouzdanu zaštitu od provale. Sustav također pruža gotovo neograničene mogućnosti oblikovanja, širok spektar boja, kombinacija s aluminijem i završnih obrada - ukratko, radi se o sveobuhvatnom sustavu koji omogućuje krajnju individualizaciju i ne ostavlja ni jednu želju neispunjenom.

 


KBE 76 pruža istovremeno dizajn i funkcionalnost, statiku i vrhunske izolacijske vrijednosti, brigu o okolišu i najvišu kvalitetu proizvoda. Vizualno 'vitki' profili i optimalna dubina ugradnje čini ovaj sustav idealnim, kako za projekte renoviranja, tako i za novogradnju.

 

 

Inovativna tehnologija.

Unatoč tome što ima relativno malu ugradbenu dubinu, KBE 76 je inteligentno dizajniran za velike elemente s trostrukim i specijalnim funkcionalnim ostakljenjem. tako imate dom ispunjen svjetlošću uz minimalan utrošak energije – već u standardnoj izvedbi profili imaju Uf vrijednost 1,0 W/(m² K), odnosno 1,1 u AD varijanti. Korištenjem proEnergy Tec tehnologije s aluminiskim oblogama i centralnom komorom punjenom pjenom, osigurana je visoka torzijska čvrstoća i eliminirana potreba za čeličnim ojačanjima. To omogućuje postizanje maksimalne toplinske izolacije, sve do Uw = 0,73 W/(m2K), što zadovoljava i najviše standarde za pasivne kuće.


Zvučna izolacija i sigurnost.

Zaštita od buke iznimno je važna za vaše i zdravlje vaše obitelji, i KBE 76 vam pruža upravo to: mir i ugodnost doma. Uz odgovarajuće ostakljenje postignuta je zvučna izolacija prozora od 47 dB. Osim toga, dizajn profila optimiziran za protuprovalna okove i staklo, za prozore otporne na provalu do klase RC 2 (WK 2).


Visokokvalitetne površine su otporne na vremenske utjecaje i lako se čiste.


Najbolja vrijednost za vaš uloženi novac.

Visoka kvaliteta znači trajnost, što povećava vrijednost vaše imovine u dugoročnom razdoblju. KBE 76 je sigurna investicija u budućnost.


On line pregled kataloga KBE 76 

Download kataloga (pdf) KBE 76 

 

 

 

System_70mm

 

KBE 70-milimetarski sustav prozorskih profila pruža poboljšanu termičku i zvučnu izolaciju zahvaljujući povećanoj ugradbenoj širini od 70 mm i 5-komornoj tehnologiji, a 13-milimetarska Eurogroove pozicija i i povećanu sigurnost. Osim toga, KBE System_70 znači moderan design, poboljšanu statiku, veliki izbor boja i dekora drveta i unaprijeđena ventilacijska rješenje (naši patentirani sustavi RegelAir i ClimaTEC_70.

 

Posebno osvježenje s estetske točke gledišta predstavlja naš KBE_Select sustav, koji će svojim elegantnim zaobljenim linijama znatno doprinijeti jedinstvenosti vašeg doma.

 

KBE sustav profila za ulazna vrata predstavlja višekomorni sustav visokih izolacijskih svojstava, s patentiranom tehnologijom okova, pragovima za novogradnju i adaptacije, čeličnim ojačanjima kutnih spojeva i širokim izborom boja i dekora imitacije drveta.

 

 

70-mm sustav profila za ulazna vrata donosi:

- veće komore i robusnije čelično ojačanje
- moderan dizajn s različitim presjecima profila
- 13mm Eurogroove poziciju za povećanu sigurnost
- pragove s termičkim mostomOsim ulaznih vrata, izrađujemo i široku paletu profila za klizna i sklopiva vrata, uz već uobičajeni veliki izbor dodatnih profila, boja i atraktivnih dekora.


Download brošure: KBE 70mm sustavi

 

 

Svi naši proizvodi su uzrađeni od ekološki prihvatljivih profila proizvedenih jedinstvenom i zaštićenom greenline tehnologijom koja podrazumijeva isključivu upotrebu Zn-Ca stabilizatora i eliminira olovo iz svih procesa proizvodnje.

 


© KBE Hrvatska 2009 - 2018