Home Extensions

PDF Ispis E-mail

KBE 76


Otkrijte nove potencijale.


KBE 76 je najsuvremeniji sustav profila za prozore i vrata koji u sebi beskompromisno ujedinjuje vrhunsku kvalitetu, izvanserijska statička svojstva, visoku energetsku učinkovitost i uštede na troškovima za grijanje, izvrsnu zvučna izolaciju i pouzdanu zaštitu od provale. Sustav također pruža gotovo neograničene mogućnosti oblikovanja, širok spektar boja, kombinacija s aluminijem i završnih obrada - ukratko, radi se o sveobuhvatnom sustavu koji omogućuje krajnju individualizaciju i ne ostavlja ni jednu želju neispunjenom.

 


KBE 76 pruža istovremeno dizajn i funkcionalnost, statiku i vrhunske izolacijske vrijednosti, brigu o okolišu i najvišu kvalitetu proizvoda. Vizualno 'vitki' profili i optimalna dubina ugradnje čini ovaj sustav idealnim, kako za projekte renoviranja, tako i za novogradnju.

 

 

Inovativna tehnologija.

Unatoč tome što ima relativno malu ugradbenu dubinu, KBE 76 je inteligentno dizajniran za velike elemente s trostrukim i specijalnim funkcionalnim ostakljenjem. tako imate dom ispunjen svjetlošću uz minimalan utrošak energije – već u standardnoj izvedbi profili imaju Uf vrijednost 1,0 W/(m² K), odnosno 1,1 u AD varijanti. Korištenjem proEnergy Tec tehnologije s aluminiskim oblogama i centralnom komorom punjenom pjenom, osigurana je visoka torzijska čvrstoća i eliminirana potreba za čeličnim ojačanjima. To omogućuje postizanje maksimalne toplinske izolacije, sve do Uw = 0,73 W/(m2K), što zadovoljava i najviše standarde za pasivne kuće.


Zvučna izolacija i sigurnost.

Zaštita od buke iznimno je važna za vaše i zdravlje vaše obitelji, i KBE 76 vam pruža upravo to: mir i ugodnost doma. Uz odgovarajuće ostakljenje postignuta je zvučna izolacija prozora od 47 dB. Osim toga, dizajn profila optimiziran za protuprovalna okove i staklo, za prozore otporne na provalu do klase RC 2 (WK 2).


Visokokvalitetne površine su otporne na vremenske utjecaje i lako se čiste.


Najbolja vrijednost za vaš uloženi novac.

Visoka kvaliteta znači trajnost, što povećava vrijednost vaše imovine u dugoročnom razdoblju. KBE 76 je sigurna investicija u budućnost.


On line pregled kataloga KBE 76 

Download kataloga (pdf) KBE 76 

 

 

 

System_70mm

 

KBE 70-milimetarski sustav prozorskih profila pruža poboljšanu termičku i zvučnu izolaciju zahvaljujući povećanoj ugradbenoj širini od 70 mm i 5-komornoj tehnologiji, a 13-milimetarska Eurogroove pozicija i i povećanu sigurnost. Osim toga, KBE System_70 znači moderan design, poboljšanu statiku, veliki izbor boja i dekora drveta i unaprijeđena ventilacijska rješenje (naši patentirani sustavi RegelAir i ClimaTEC_70.

 

Posebno osvježenje s estetske točke gledišta predstavlja naš KBE_Select sustav, koji će svojim elegantnim zaobljenim linijama znatno doprinijeti jedinstvenosti vašeg doma.

 

KBE sustav profila za ulazna vrata predstavlja višekomorni sustav visokih izolacijskih svojstava, s patentiranom tehnologijom okova, pragovima za novogradnju i adaptacije, čeličnim ojačanjima kutnih spojeva i širokim izborom boja i dekora imitacije drveta.

 

 

70-mm sustav profila za ulazna vrata donosi:

- veće komore i robusnije čelično ojačanje
- moderan dizajn s različitim presjecima profila
- 13mm Eurogroove poziciju za povećanu sigurnost
- pragove s termičkim mostomOsim ulaznih vrata, izrađujemo i široku paletu profila za klizna i sklopiva vrata, uz već uobičajeni veliki izbor dodatnih profila, boja i atraktivnih dekora.


Download brošure: KBE 70mm sustavi

 

 

 

KBE System_88mm - nova mjera u svijetu prozora.Veća ugradbena dubina novog profila osigurava bolju stabilnost, pri čemu profil zadržava svoj elegantan, ekstremno uski izgled. Sa sustavom KBE_System 88mm ulazimo u sasvim novi, ekskluzivan svijet prozora, obilježen velikim unosom svjetlosti, neograničenom elegancijom i savršenim proporcijama. Uzak, a ipak čvrst profil je u osnovi nove konstrukcijske koncepcije iz KBE-a.KBE_88plusOsnovne karakteristike sustava:

- Veća udobnost zahvaljujući boljoj Uf-vrijednosti od 1,0 do čak 0,8 W/(m2K); manja opasnost za stvaranje vlage i niskih površinskih temperatura.

- Tri razine brtvljenja u svim područjima (utor krila i okvira) brinu za bolju zaštitu od udarnih kiša, udara vjetra i vremenskih neprilika.

- Veliki raspon ostakljenja (24-46/52 mm), omogućava ugradnju specijalnog stakla za još bolju zvučnu izolaciju (3 slojno ostakljenje) i veću sigurnost.

- Dugotrajan i čvrst zahvaljujući poboljšanoj statici.

- Jednostavno održavanje, okovi smješteni u zaštićenom području iza termičke, srednje brtve.

- Zahvaljujući inteligentnoj ukupnoj konstrukciji  profila, KBE_System 88mm je izvanserijski, vrhunski proizvod za novu kvalitetu življenja i ekskluzivnu arhitekturu u svijetu prozora.


Download brošure: KBE System 88plusSpecifičnim zahtjevima tržišta izlazimo u susret našim specijalnim sustavom profila koji obuhvaća posebne profile za adaptaciju starih i povjesnih objekata, izradu prozora s posebnim načinima otvaranja te profile s posebno dizajniranom površinom sa žlijebovima i dekoracijama.

Svi naši proizvodi su uzrađeni od ekološki prihvatljivih profila proizvedenih jedinstvenom i zaštićenom greenline tehnologijom koja podrazumijeva isključivu upotrebu Zn-Ca stabilizatora i eliminira olovo iz svih procesa proizvodnje.

 


© KBE Hrvatska 2009 - 2017